elektroinštalačný materiál

Hľadáte dodávateľa elektroinštalačného materiálu? Vyskúšajte nás!

Spoločnosť SFOS.SK s.r.o. pôsobí so svojou predajňou elektroinštalačného materiálu a svietidiel v meste Rimavská Sobota už vyše 25 rokov. Za tento čas sa predajňa pretransformovala na veľkoobchod s elektroinštalačným materiálom, bleskozvodným materiálom a svietidlami.

V našej predajni elektroinštalačného materiálu nájdete všetko ohľadne elektriky pre vašu stavbu alebo iný projekt. Skladom držíme niekoľko tisíc položiek, no keď nás s niečím prekvapíte, sme schopní chýbajúci tovar naskladniť v priebehu niekoľkých dní. Rýchle dodávky elektroinštalačného materiálu máme zabezpečené spoluprácou s našimi dlhoročnými a overenými partnermi, z ktorých väčšina je tiež odberateľom pre naše výrobky – elektromerové rozvádzače a iné produkty našej výroby. 

Tovar si môžete zakúpiť v našej kamennej predajni Elektro SFOS v Rimavskej Sobote alebo v našom e-shope www.sfos.sk, kam každý týždeň pridávame nové produkty.

Materiál vám vieme dodať aj priamo k vám domov, a to buď zaslaním cez niektorú z prepravných spoločností, alebo naším rozvozom popri distribúcii našich výrobkov. Radi vám vypracujeme cenovú ponuku na kompletný balík elektroinštalačného alebo bleskozvodného materiálu na vašu stavbu, akciu, či prerábku. Stačí nám len zaslať email so zoznamom položiek na adresu sfos@sfos.sk a my vám vo veľmi krátkej dobe vypracujeme cenovú ponuku aj s možným termínom dodania. Vyskúšajte nás!

Pre prezretie tovaru, ktorý ponúkame na našom e-shope, kliknite SEM.