DWG súbory

Schémy zapojenia teraz k dispozícii vo formáte DWG

Radi by sme Vám oznámili novú službu. Ako spoločnosť zameraná na výrobu elektromerových rozvádzačov, sme vždy hľadali spôsoby, ako uľahčiť Vašu prácu a zvýšiť efektivitu Vašich projektov. A preto sme sa rozhodli pridať do našej ponuky DWG súbory.

Čo sú DWG súbory?

Ide o univerzálny formát technických výkresov, ktorý je široko používaný v oblasti architektúry, inžinierstva a stavebníctva. Vďaka tomuto kroku sme teraz ešte bližšie k Vám, našim zákazníkom, a chceme Vám ponúknuť technické výkresy, ktoré Vám uľahčia prácu. Vďaka našim DWG súborom máte okamžitý prístup k detailným výkresom a informáciám k zapojeniu elektromerových rozvádzačoch. Teraz môžete jednoducho stiahnuť súbory priamo z našej stránky a integrovať ich do Vášho projektu.

schéma zapojenia elektromerový rozvádzač 2E2R

Prečo sa rozhodnúť pre naše elektromerové rozvádzače vo formáte DWG?

  1. Presnosť a detaily: Naše DWG súbory poskytujú presné a detailné informácie o našich výrobkoch, umožnia Vám lepšie plánovať a navrhovať projekty.
  2. Efektivita: S rýchlym prístupom k našim technickým výkresom ušetríte čas a zvýšite efektivitu vašej práce.
  3. Flexibilita: DWG formát je univerzálny a kompatibilný s väčšinou softvérov na kreslenie a modelovanie, čo vám poskytuje väčšiu flexibilitu pri práci.

DWG súbory na stiahnutie

 Sme presvedčení, že táto novinka prinesie lepšiu spoluprácu s nami a zvýši vašu spokojnosť s našimi výrobkami a službami.

SFOS.SK s.r.o.